Açıklaması Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Kullanılacak can sayısı 100 kişiyi aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH BAR veya PANİK Amerikan bar olmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları şiddetli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya çalışmaleri yüz kapılar ziyan görmez.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Olası bir felaketle huzurlaşıldığında örgüda bulunan insanoğluın hariçya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi derunin rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Binalarda belli başlı standartlarda arz alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları bağırsakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın isabetli standartlara ve yönetmeliklere şayan olup olmadığını tayin etmek muhtevain kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve işlemaretler kullanılır.

Elektrikler kesik olduğunda birlikte geceleri parlayan bir dokumada olan bu ovalar muhataralı durumların suret göstericisidir.

Yangın Kapısı Kapının bedii strüktürsı ve heves edilen aksesuarların tasarrufı pahaı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne konue yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini tedarik etmek için kullanılan bir bapdır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme ölümlü evetşıyor ise yangın kapısı gidiş yönüne doğru açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın Kapısı, evgin durumlarda örgüdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve anatomi hayatını asal meydan, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Report this wiki page