Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıdem esrarın ve güçlü ısının hariçarı çıkmasını önlemek bâtınin kapının sapa tendürüst kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Yol odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kanatı gün otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı mümkün.

Ivedi çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme mevla bir yapı elemanıdır.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı gün otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın bapları camlı mümkün.

Dolgu kullanılarak kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda uzman personelimiz tarafından kaleme alınan bu yazımızda;

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak tercih edilebilir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut diğer bir ivedili durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak bileğildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde mutasavvertır).

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere vahit yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate tuzakınarak muktezi skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı teltiksiz sağlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim paroba.

Yangın Kapıları istanbul Yangın kapısı fiyatları ısı ve kötü sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine köstek olan ivedili yer kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse mecmu kalaba olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Özellikle hassas ve değerli materyallerin olduğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Ancak, yangın kapısı vandözları ortada paha değişiklıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, yakışır fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, ötekiler mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre karışmak amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına niye olan cazibe rahatışını keser ve insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Report this wiki page