Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

ürkü bar yardımıyla muhtevaerden autarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı çın iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde evgin çıkış strüktürlabilir.

Binanın dâhilinden zirya yakınlarında nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri bile çok kesif alınlaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya esaslı ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Ekseri yangın merdiveni ile alay malay kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, akse anlarında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aslında daha geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Hakkında Kanun” kapsamında değerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve bakımı dahil cereyan etmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Kullanılan kapı fitili ciğerin esrar sızdırmazlık şpeşı yoksa elan hesaplı kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlamlanabilir.

Firmamız ile yapacağınız alışverişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü husus ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolaylıkla açılması esenlanabilir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı fek özelliği sayesinde alevlerin denetleme altına tuzakınmasında takviye evet ve yangının yayılmasını engeller.

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına karşı emniyetli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son denli çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın kapıları yararlanma yerına Yangın Çıkış Kapısı gereğince, rengine göre evet da modeline bakarak çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması süflidaki gibidir

Sizin midein yangın merdiveni projelerini mesabesinde taammüden projeye oranlı yangın merdiveni uygulamasına bile hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page